Foto:

Wijkcentrum Wijchen Zuid in magische sferen

Wijchen - Goochelaar Michael Divano verzorgde in samenwerking met Wijkcentrum Wijchen Zuid en Het Noorderlicht voor de jeugd goochelworkshops met op zondag 14 april de eindshow in Wijkcentrum Wijchen Zuid. Zo'n 18 deelnemers lieten hun coole goocheltrucs zien aan familie en vrienden.

De kinder-goochelworkshops is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen leren goocheltrucs en verbeteren hun sociale vaardigheden en motoriek. Naast de workshops krijgen de kinderen ook naslagwerk in de vorm van een video uitleg. Divano: "Voor de kinderen is het best spannend, sommige kinderen geloven dat het echt is. Voor de kinderen is het een geweldige ervaring, belangrijk is dat ze vooral veel plezier hebben met wat ze doen. Kinderen staan vaak voor het eerst op podium voor familie en andere liefhebbers. Belangrijk op het podium is expressie, techniek en presenteren."

Divano kwam in aanraking met het goochelen toen hij 7 jaar was en zijn moeder een goocheltruc voordeed met een glas, een kaart en een kwartje. "Vanaf dat moment was ik verknocht aan de magische wereld van goochelen." Hij is nu 22 jaar als professional bezig in binnen- en buitenland, waarbij het publiek getrakteerd wordt op een magische show die voor menigeen onwerkelijk, maar fascinerend is om naar te kijken. "Voor mij is het belangrijk om mensen een ervaring te geven wat ik als kleine jongen ook had. Stap in de wereld van de magische kunst, laat u verwonderen, verbazen en vermaken!"

Voor meer activiteiten van Wijkcentrum Wijchen Zuid kijk op www.wijkcentrumwijchenzuid.nl

(Tekst en foto's Ans Baars-van Haalen)

Meer berichten