Foto: Lepona

Groen Genieten Wijchen succesvol

Balgoij - In het weekend van 13 en 14 april vond de vierde editie van Groen Genieten Wijchen plaats bij Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij. Een belevingsevenement waarbij iedereen welkom was om de start van het tuinseizoen te vieren. Ruim 2500 mensen bezochten het tuinevent voor de mooiste bloemen en planten, het juiste tuinadvies maar bovenal ook voor ontspanning en vermaak. Publiek kon struinen langs planten en bomen, zich laten inspireren en informeren door tuinexperts, genieten van proeverijen en het belevingspark bezoeken.

"Al vier jaar op een rij organiseren we met ons team Groen Genieten Wijchen, omdat we iedereen willen laten genieten tussen, van en in het groen. In ons drukke leven is ontspanning belangrijk en dat kan je vinden op dit gezellige tuinevent", vertelt Henny van Lent. Zo waren er demonstraties one wheel rijden, Tai Chi en kunstschilderen, een barbecue met proeverij, verkoop Griekse producten, muziek en voor de kinderen pony rijden, blotevoetenpad en er stonden speelattributen opgesteld.

'We hebben zoveel mensen zien genieten tussen alle planten, leuke stands, muziek en op de belevingskwekerij. Het was absoluut een feestje. Mensen waren vooral verrast als ze achter het tuincentrum de belevingskwekerij op liepen. Een groene oase met veel verschillende bomen, bloemen en planten met als eyecatcher een zeven meter hoge berg met meerdere toppen. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van de natuur'. Het tuinseizoen is begonnen en we zijn er trots op dat we tijdens het event weer veel mensen enthousiast hebben gekregen om te genieten van het buitenleven en aan de slag te gaan in de tuin.' Volgend jaar viert Groen Genieten Wijchen haar eerste lustrum.

www.lepona.nl

(Foto's Henk Hutting)