jubileum huisconcert Boogieblues Deest

Deest - Begonnen in december 2009 met het eerste concert 'aan huis' is Boogieblues Deest in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een serie huisconcerten met toppianisten uit binnen- en buitenland. Jolanda Gerrits en Henk Huisman ontvangen zondag 28 april aan de Munnikhofsestraat 29 in Deest vanwege dat jubileum pianisten die al eerder hebben opgetreden. Vanwege de te verwachte belangstelling is er zowel een middag- als avondconcert.

In de middag is Jeroen Sweers de hoofdartiest. Verder zijn er optredens van de pianisten Patrick Smet en Michiel Janssens uit België en uit Nederland zijn Geert van Bon, Mr. Big Hand Tom en Wim Flohr bereid gevonden om 'als estafette' twee nummers te spelen. en wellicht komt ook gastheer Henk Huisman in actie op toetsen en bluesharp. Voor het avondprogramma staan dezelfde pianisten 'op de rol', aangevuld met Eeco Rijken Rapp. Slagwerker Frans van de Sluis is zowel 's middags als 's avonds van de partij om op verzoek van de pianisten het ritme te verzorgen.

Vanwege het 10-jarig jubileum zijn er hapjes en worden er in totaal 30 CD's verloot. Het middagconcert begint om 14.00 uur en het avondconcert om 19.30 uur. Entree 12,50 euro. Aanmelden verplicht en wel via henk@henkhuisman-boogieblues.com (graag aangeven middagconcert of avondconcert).

www.henkhuisman-boogieblues.com

Meer berichten