Foto:

Theater 't Mozaïek presenteert nieuw seizoen

Wijchen - Theater 't Mozaïek in Wijchen presenteert woensdag 8 mei vanaf 20.00 uur het 19e theaterseizoen. "En wat voor één! Met ruim tachtig voorstellingen in meer genres dan ooit tevoren hebben de theaterliefhebbers veel te kiezen. Daarvoor is deze seizoenpresentatie ook uitermate handig, want natuurlijk komen er weer diverse artiesten uit het nieuwe programma naar Wijchen", aldus theatercoördinator Nancy van Nuland.

Van Nuland vertelt tijdens de seizoenspresentatie meer over de voorstellingen en activiteiten die op het programma staan. Dat wisselt ze af met voorproefjes van artiesten in uiteenlopende genres en wie weet nog een leuke verrassing. Na afloop krijgt iedereen de nieuwe theaterbrochure uitgereikt en in de dagen daarna krijgen alle theaterbezoekers in de gemeente Wijchen en de gemeentes om Wijchen heen deze in de bus. Kaarten voor de presentatie kosten 8,00 euro en zijn te boeken via www.mozaiekwijchen.nl.

Op de website is vanaf 9 mei het nieuwe theaterseizoen te zien, vanaf 15 mei kan iedereen daar ook tickets kopen. Tussen 9 en 15 mei is de speciale voorverkoop voor vaste theatergasten.

"Theater 't Mozaïek houdt ervan om haar vaste gasten te verwennen. Daarom krijgt iedereen die zes of meer voorstellingen boekt korting op alle stervoorstellingen die zij boeken. En alle theaterbezoekers die vóór 10 juni boeken, maken kans op prachtige prijzen zoals je hele bestelling gratis, Mozaïekbonnen, vrijkaarten of een Meet & Friet met de artiest voor de kinderen."

Meer berichten