Martien van Berkel

Zomeractiviteiten Seniorenvereniging Wijchen

Wijchen - De Seniorenvereniging Wijchen presenteert weer een boeiend zomeractiviteitenprogramma. Met bekende en 18 nieuwe activiteiten. Vanaf maandag 22 juli tot en met vrijdag 16 augustus kunt u vanaf de leeftijd van 50 jaar (lid of geen lid van de Seniorenvereniging Wijchen) bijna iedere dag deelnemen aan een of meerdere activiteiten. Een greep uit het programma: dagreizen, wandelmaandagen, stoelyoga, holistische handmassage, een bezoek aan een schaapherder, een bierproeverij, een bezoek aan oorlogsmuseum Overloon, fietstochten, motortoertocht, boetseren, kaarten maken en aquarellen/schilderen. Aanmelden kan tot 1 juli.

"De Seniorenvereniging Wijchen biedt dit programma aan juist in de zomer omdat ontmoetingscentra zoals wijkgebouwen en dorpshuizen dan vaak gesloten zijn. Familie, vrienden en kennissen zijn op vakantie en de gebruikelijke activiteiten staan op een laag pitje."

Leden van de Seniorenvereniging Wijchen krijgen de programmabrochure vanaf donderdag 13 juni thuis aangeboden. Bent u nog geen lid van de Seniorenvereniging kijk dan op www.seniorenwijchen.nl. Uiteraard kunt u ook lid worden. Het lidmaatschap voor een half jaar bedraagt 10,00 euro. Als lid heeft u voorrang bij inschrijving op activiteiten en betaalt u geen toeslag voor deelname. Meer info: zsw@seniorenwijchen.nl.

Meer berichten