Logo maasenwaalkanter.nl


De hele selectie en begeleiding van DIO’30 ging samen met waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld op de foto.
De hele selectie en begeleiding van DIO’30 ging samen met waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld op de foto. (Foto: Twan van der Zandt)

Huldiging selectie DIO'30

Druten - De voltallige selectie en begeleiding van DIO’30 is onlangs gehuldigd op het gemeentehuis van Druten. Op zondag 26 mei haalde het eerste elftal van DIO’30 het kampioenschap binnen van de derde klasse D en dat vond het gemeentebestuur een goede reden om spelers en trainers nog eens in het zonnetje te zetten. Inclusief rode loper. De spelers werden per twee het balkon opgeroepen door wethouder van sport Sjef van Elk. Nadat het hele balkon gevuld was met spelers en begeleiding werd iedereen toegesproken door waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld. Daarna kwamen ook trainer Jord Roos en aanvoerder Willem Vos nog even aan het woord om het publiek dat op de huldiging was afgekomen toe te spreken en te bedanken.