Logo maasenwaalkanter.nl

Wijchens 4 Daagsefeest op de Markt

Wijchen - Het Wapen van Wijchen verzorgt van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli het Wijchens 4 Daagsefeest op de Markt in Wijchen. Het 80-koppige Wijchense Popkoor Event o.l.v. Trees Rutten trapt maandag 15 juli van 19.00 tot 22.30 uur af met meezingers en top 40 songs.

Dinsdag 16 juli volgt traditiegetrouw het concert van het Vierdaagse Orkest. Het veelzijdige programma dat orkest, combo en vocals ten gehore brengen is van hoog muzikaal niveau. Een extra showelement wordt toegevoegd door een dansgroep. Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door muzikanten uit het Land van Cuijk, het Rijk van Nijmegen en de regio oostelijk Noord-Brabant. Het repertoire is zeer gevarieerd, bestaande uit musical- en filmmuziek, maar ook populaire Nederlandse muziek.Het feest is van 19.00 tot 3.00 uur.

Woensdag 17 juli, de dag van Wijchen, worden alle lopers vanaf 07.00 uur enthousiast op de Markt ontvangen door DJ Richie. Vanuit zijn spectaculaire DJ booth praat en draait hij, op geheel eigen wijze, de wandelaars moed in.

Donderdag 18 juli een optreden van Will & the Neighbours. Willie Verploegen en de buurvrouwen Ilse en Marieke laten op het terras van het Wapen een mix van herkenbare nummers horen, zowel Nederlands als Engelstalig. Het programma is van 18.00 tot 22.00 uur.

Vrijdag 19 juli speelt pianist entertainer Paul Backbier de sterren van de hemel op zijn witte vleugel. Er wordt gefeest van 17.30 tot 21.00 uur.

www.wapenvanwijchen.nl

Nieuws uit Nijmegen

Meer nieuws uit Nijmegen >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten