Logo maasenwaalkanter.nl

Steun bij psychische problemen

West Maas en Waal - Het hebben van een psychisch probleem is zwaar voor degene die het overkomt maar ook voor familie en vrienden. Heeft u in uw familie of directe omgeving iemand die kampt met psychische problemen; bijvoorbeeld een depressie, angststoornis, autisme (ASS), borderline, psychose of een ander psychisch probleem? En heeft u behoefte aan ondersteuning? Informeer dan naar de mogelijkheden voor individuele gesprekken in West Maas en Waal. Er zijn ook gesprekken mogelijk voor kinderen en jongeren.

Tijdens de gesprekken met een medewerker van Indigo wordt besproken hoe het met u gaat en of er knelpunten zijn. Misschien is een of enkele gesprekken voldoende, misschien heeft u behoefte aan meer hulp. Indigo denkt graag met u mee over hulp die bij u past.

De gesprekken zijn bij de Steunpunten Mantelzorg: Doederij in Appeltern; Sint Elisabeth in Beneden-Leeuwen; Sint Barbara in Dreumel en De Maashof in Maasbommel. Deelname aan de gesprekken is gratis.

U kunt zich aanmelden voor individuele gesprekken met Indigo via VraagWijzer, tel. 0487-790790 of info@vraagwijzerwmw.nl.

Meer berichten