Logo maasenwaalkanter.nl


Het team van Hermanussen.
Het team van Hermanussen. (Foto: )

Keurslagerij Hermanussen wint Spareribs Trophy 2019

Overasselt - De Spareribs Trophy 2019 is gewonnen door Keurslagerij en Catering William Hermanussen uit Overasselt. Slager William Hermanussen ontving de felbegeerde Trophy tijdens een vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers. In 2014 won William en zijn team ook al deze vakwedstrijd.

Tijdens een keuring werden alle spareribs beoordeeld op geur, smaak, samenstelling en bewerking. Volgens de jury was de winnende sparerib van Keurslagerij en Catering William Hermanussen een perfecte sparerib: "De sparerib is volledig in balans. De smaak is heerlijk door een goede kruiding en garing. Een top product, heerlijk voor op de barbecue en ongetwijfeld zeer geliefd bij de consument."

Slager William Hermanussen was dolenthousiast: "Voor de tweede keer hebben wij deze vakwedstrijd gewonnen. Wij zijn dan ook super trots, dat we onszelf nu weer de winnaar van de Spareribs Trophy mogen noemen. Deze prijs is een bekroning op ons werk!"

De Spareribs Trophy is één van de vakwedstrijden die de Koninklijke Nederlandse Slagers organiseert. In september gaat de strijd om de Lekkerste Bal Gehakt van start.

Meer berichten