Logo maasenwaalkanter.nl


Foto: Marco Lemmers

Muziekfestival Zeeltje Rock

Deest - "Zeg je Zeeltje Rock, dan zeg je goede muziek, een geweldige locatie en een gemoedelijke sfeer. Het muziekfestival vindt traditiegetrouw plaats in het derde weekend van augustus, dit jaar van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus. Het festival dankt haar naam aan de prachtige locatie op de hoek van de Waalbandijk en de Grotestraat in Deest, aan de plas 'Zeeltje'", aldus de organisatie. "Ook aan de kinderen wordt gedacht."

Het festival biedt een gevarieerd programma met rock, country, blues en metal. Verdeeld over drie dagen spelen op twee podia maar liefst dertig bands. Naast de grote tent is er dit jaar ook een Megasol, dus bij zon én regen is er genoeg beschutting.

Programma

Op vrijdag staan onder meer VandenBerg's Moonkings, Skinny Molly met Mike Estes (Lynyrd Skynyrd), Lain Barbier (The Voice Senior) met zijn band en Oliver/Dawson Saxon op het programma.

Op zaterdag speelt Stacy Collins met haar energieke Roots Rock, Country and Blues show in de grote tent. De line-up wordt aangevuld met onder andere Band of Friends, Nitrogods, The Grand East en The Dirty Denims.

Het festival wordt zondag afgesloten met de gratis tributedag met onder andere een tribute aan Chuck Berry, Status Quo en Blondie.

Kaarten voor het festival zijn online te koop. Dagkaarten kosten 25 euro, een combikaart (vrijdag en zaterdag) kost 45 euro. De tributedag op zondag is gratis toegankelijk.

Kaarten en meer info: www.festivalzeeltje.nl.

Nieuws uit Nijmegen

Meer nieuws uit Nijmegen >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten