Logo maasenwaalkanter.nl


'Day at the Garden'

Appeltern - Een feestje met vrienden in de achtertuin. Dat was wat de broers Bart en Daan van Ooijen voor ogen hadden toen ze 'Day at the Garden' bedachten. Zondag 1 september staat in de Tuinen van Appeltern de 4e editie op het programma.

'Day at the Garden' heeft alles wat je van een gezellig 'tuinfeest' mag verwachten: zomerse versieringen, picknicktafels, speciaalbiertjes, barbecuegerechtjes, (live) muziek en bordspelletjes. Een wandeling maken in het groen en even bijkletsen op het sfeervolle terras. Er zijn luchtkussens en kinderen kunnen een skelterparcours afleggen. Bart en Daan, bekend als het gelijknamige dj-duo, draaien overdag zelf aan de knoppen, net als vader Ben, voormalig 'Stoep-dj'. Partyband Marcus & Taylor laat vanaf 17.00 uur van zich horen. Bezoekers kunnen ook terecht voor professioneel tuinadvies.

Day at the Garden is rondom accommodatie 'Buitenlucht' middenin De Tuinen van Appeltern en duurt van 10.00 tot 22.00 uur. Ook bezoekers van het tuininspiratiepark zijn welkom. Een ticket kost 12,50 euro aan de kassa of 10,00 euro in de voorverkoop. Kinderen en abonnementhouders hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.dayatthegarden.nl.