Logo maasenwaalkanter.nl


Foto: Picasa

Start laagseizoen Berendonck en Wylerbergmeer

Nijmegen - Dinsdag 1 oktober gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands rondom Nijmegen, te weten Berendonck in Wijchen, Groene Heuvels in Ewijk, Mookerplas in Plasmolen-Mook en Wylerbergmeer in Beek-Ubbergen. Vanaf die datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2020. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een lange wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de nazomer bijna ten einde is, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een rondje op de fiets of mountainbike.

De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2020, is nu extra voordelig te bestellen via www.leisurelands.nl. Voor 32,50 euro is deze parkeerpas te koop die geldig is op 18 recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe en in de Achterhoek en Liemers. Voor deze actie geldt: op = op. Een dagkaart kost in het laagseizoen 3,00 euro.

www.leisurelands.nl.