Logo maasenwaalkanter.nl


Team van Albert Heijn Druten (Foto: Albert Heijn/Dirk Brand)
Team van Albert Heijn Druten (Foto: Albert Heijn/Dirk Brand) (Foto: Dirk Brand)

Verbouwing Albert Heijn Druten

Druten - Albert Heijn aan Scharenburg 21 in Druten sluit zaterdag 14 september om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de vernieuwde, duurzame winkel is straks nog meer aandacht voor vers eten, kookinspiratie en gemak voor klanten. De feestelijke heropening is woensdag 25 september om 09.00 uur.

De verbouwing van de supermarkt blijft binnen de bestaande muren, maar alles wordt aangepakt. Supermarktmanager Wilfried Cobussen: "We krijgen een prachtige nieuwe entree en door een slimme herinrichting kan het versaanbod zoals groenten, fruit, brood, kaas en vleeswaren aanzienlijk worden uitgebreid. Ook gaat het afrekenen sneller door nieuwe zelfscankassa's. Het team van Albert Heijn Druten nodigt iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 25 september. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt."

De metamorfose van Albert Heijn Druten maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo'n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Team van Albert Heijn Druten (Foto: Albert Heijn/Dirk Brand)