Logo maasenwaalkanter.nl

Deest ruimt op – Doedegijokmee?

Deest - In het kader van Burendag houdt het bestuur van KBO op zaterdag 28 september van 10.00 tot 15.00 uur een verkoopdag van overtollige spullen. Iedere inwoner van Deest mag in zijn tuin, op de oprit of voor de deur een kraampje neerzetten. Dankzij een bijdrage van het Oranjefonds kan voor bewegwijzering en flyers worden gezorgd.

Ger de Heus van de KBO. "Natuurlijk kunnen ook kinderen hun oude speelgoed aan de man proberen te brengen. Er is géén plek voor handelaren en partijgoederen, alleen spullen van particulieren uit Deest die hun schuur of zolder opruimen, mogen worden aangeboden. Er mag geen drank of etenswaren worden verkocht."

Wie mee wil doen, kan zich tot 21 september aanmelden bij Ger de Heus, tel. 514141. Bij aanmelding ontvangen men een oranje raamaffiche met de tekst 'Ja, ikdoeokmee'.

Woensdag 25 augustus tijdens de Toeristische Markt in Deest staat de KBO met een stand in de Paulusstraat (tegenover Piet van Cup) waar belangstellenden zich ook kunnen opgeven en desgewenst lid kunnen worden van de KBO.

Meer berichten