Logo maasenwaalkanter.nl


Wethouders Sander Bos van West Maas en Waal (links) en André Springveld van Druten nemen de enquête door.
Wethouders Sander Bos van West Maas en Waal (links) en André Springveld van Druten nemen de enquête door. (Foto: )

Enquête voor ondernemers Land van Maas en Waal

Druten/West Maas en Waal - De gemeente Druten en de gemeente West Maas en Waal willen weten wat de ondernemers vinden van hun werkomgeving in het Land van Maas en Waal. De gemeenten willen door middel van een enquête graag weten wat er bij de ondernemers leeft en speelt en wat ze belangrijk vinden.

De gemeenten vinden een goed vestigingsklimaat belangrijk. Om dit te kunnen verbeteren, blijven ze graag op de hoogte van wat er bij de ondernemers speelt. Deze week viel er daarom een uitnodiging voor deelname aan een enquête op de mat. De vragen gaan over verschillende thema's zoals de huidige vestigingslocatie, verbetermogelijkheden op en rondom die huidige locatie, toekomstplannen, duurzaamheid, arbeidsmarkt en visie op samenwerking.

De resultaten van de enquête gebruiken de gemeenten voor het verbeteren van het beleid rondom bedrijventerreinen en andere bedrijfslocaties en voor het ontwikkelen van gezamenlijke acties. Wethouders André Springveld van Druten en Sander Bos van West Maas en Waal roepen ondernemers op om de enquête vooral in te vullen: "Wij hopen op een hoge respons. Want hoe meer ondernemers de enquête invullen, hoe beter het beeld. En het invullen kost maar zo'n tien minuten."

Meer informatie over de ondernemersenquête leest u op www.druten.nl/ondernemersenquete en op www.westmaasenwaal.nl/enquete.

Meer berichten