Logo maasenwaalkanter.nl


Amusementskoor Choke werkt aan nieuwe show

  Cultuur

In november staat Amusementskoor Choke weer op de planken in d’n Bogerd te Druten met haar driejaarlijkse grote avondvullende show.

Choke pakt weer groots uit. Dit jaar geen circus, aarde/vuur/water/elementen, Fantasy of Werk in Uitvoering. Choke gaat samen met u OVER LEVEN. Al maanden geleden zijn de koorleden begonnen met schrijven van het script, het uitzoeken en het instuderen van zowel heerlijke bekende als ook zeer verrassende pop- en musicalnummers. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigente Kirsten de Lorijn-Houtman. De bijpassende choreografie staat onder leiding van Ankie van Kookwijk en de regie is in handen van Willemien Vissers.

Het verhaal

Na de vakantie doorgebracht te hebben in Italië worden groepjes toeristen opgepikt vanuit verschillende hotels door een transferbus. Onderweg naar het vliegveld strandt de gemêleerde groep vol bijzondere karakters in een dreigende vurige situatie, afgesloten van de rest van de wereld. Hoe gaan ze hiermee om en komen ze uit deze penibele situatie? Conflicten, persoonlijke onzekerheden, humor, relativeringsvermogen, groepsdynamiek, onderlinge relaties en zelfredzaamheid komen aan de orde. Kortom alles waar we tegenaan lopen in het leven. In een unieke combinatie van zang, dans en theater wordt het publiek meegenomen in het wel en wee van allerlei personages. Een vurig zangspektakel "Over Leven".

Data en kaartverkoop

Wilt u ook graag met Choke Over Leven? Reserveer dan alvast het weekend van 24, 25 en 26 november in uw agenda. De voorstellingen zijn op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond om 20.00 uur en op zondagmiddag om 14.00 uur. Nadere info over kaartverkoop volgt onder mer via Facebook.

Reageer als eerste
Meer berichten