Tenniskinderen uit Deest te gast bij Rosmalen Open

  Sport

De kinderen van basisschool ’t Klòsterhûfke uit Deest kregen deze week een hele speciale tennisdag gepresenteerd. Vanuit het platform Actief Maas en Waal met hulp van ouders en vrijwilligers van de tennisvereniging Deest werd het een heel bijzondere dag.

Het tennistoernooi in Rosmalen is het enige Nederlandse grastennistoernooi waar wereldtoppers aan deelnemers. Bekende deelnemers zijn o.a. Marin Cilic, Robin Haase en Medvedev bij de mannen en Jankovic, Kiki Bertens en Arantxa Rus bij de dames. Het werd afgelopen maandag een fantastische dag met niet alleen kijken maar vooral en natuurlijk ook actieve deelname aan tennisactiviteiten. Een super mooie belevenis voor de kinderen, ouders en leerkrachten.

De kinderen kregen op het tennispark in Rosmalen een actief programma met leuke tennisvormen aangeboden. Ook kwam Janko Tipsarevic uit Servië, één van de profs, even meespelen met de kinderen. Daarna hadden de kinderen gratis toegang bij de trainingen en wedstrijden van de profs op een van de vele tennisbanen. Ook werden er nog enkele handtekeningen gescoord.

Deze mooie dag past geheel in het programma van de komende weken op school. Want dan staan er ook nog tennisclinics op het programma in samenwerking met tennisvereniging Deest. Deze bijzondere kennismaking met tennis in Rosmalen past hier natuurlijk geweldig mooi in!
Zie www.actiefmaasenwaal.nl

Meer berichten