Logo maasenwaalkanter.nl


De kampioenen.
De kampioenen.

Tik Hard viert drie kampioenschappen

  Sport

Wamel - Het najaarsseizoen van 2017 was voor Tik Hard zeer succesvol. De tafeltennisvereniging uit Wamel mocht maar liefst drie teams in het zonnetje zetten na het behalen van het kampioenschap in hun klasse.

Tik Hard 1 speelt komend seizoen weer in de eerste klasse van Gelderland. Het team met Ward Koolhout, Eric Zondag, Petra Olthof en good old Toon van Mook beleefde een wat stroeve start van het seizoen maar vanaf de derde speelronde werd de weg naar de titel ingeslagen. Tijdens de laatste wedstrijd sloeg Van Mook het beslissende punt binnen, een mooier afscheid bij het eerste team kon hij zich niet wensen.

In de vijfde klasse van de NTTB Gelre ontspon zich een spannende strijd tussen Tik Hard 3 en ATC 1 uit Afferden. Des te mooier kwam het uit dat beide teams elkaar zouden ontmoeten in de laatste wedstrijd van het seizoen. De mannen uit Afferden begonnen die beslissende wedstrijd met één puntje op de ranglijst voor op het Wamelse team van Amy Magnée, Margot Veliscek, Joyce van Swam en Wesley Litjens. De Tikharders lieten er echter geen misverstand over bestaan wie de kampioen moest worden en ze wonnen met 7-3.

Tik Hard 4 werd pas aan het begin van het seizoen opgericht maar het team met Esther Zondag, Xandra Theunissen, John Roos, Maurits Nugteren, Kelée Lamers en Jordi Schiks liet zich meteen gelden in de zesde klasse van de NTTB. Slechts één van de tien wedstrijden ging verloren waardoor de Tik Harders zich aan het eind van het seizoen kampioen mochten noemen. Komend seizoen zal het team hun succes gaan beproeven in de vijfde klasse.

Alle teams werden na het behalen van hun titel natuurlijk gehuldigd, maar tijdens de jaarafsluiting van Tik Hard bij het kerstdubbeltoernooi werden de kampioenen nog even speciaal in het zonnetje gezet door de overige leden en de aanwezige supporters.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox