Logo maasenwaalkanter.nl


Wiebe Willemsen met Wotan en de wisselbeker. (Foto: Arline Willemsen)
Wiebe Willemsen met Wotan en de wisselbeker. (Foto: Arline Willemsen)

Wiebe Willemsen weer clubkampioen

  Sport

Druten - Paard- en ponyvereniging de Musketiers organiseerde onlangs de clubkampioenschappen in de Rijhal in Druten. Tijdens deze dag reden de ruiters een dressuurproef op hun eigen niveau en de liefhebbers sprongen ook nog een springparcours. Clubkampioen is degene die in beide onderdelen samen de meeste punten weet te halen. Net als vorig jaar was Wiebe Willemsen met zijn paard Wotan succesvol. In de dressuur moest hij genoegen nemen met de 4e plaats, maar zijn springparcours werd met mooie punten beloond.

Lotte Cochius werd met Gentle in de B-dressuur paardendressuurkampioen. Op de tweede plaats Bianca Hammen met Diana, gevolgd door Bibi van Berkel. Bij de ponydressuur was de eerste plaats voor Indra van Gelder met Ocean, Kim Hoogboom werd met Floris tweede en Demi van Baren stuurde Choco naar de derde plaats.

Springkampioen bij de paarden werd Wiebe Willemsen , gevolgd door Inez Willems met Happy Times. De ponyspringkampioen was Indra van Gelder, op de tweede plaats Danjella Vonk.

Komende tijd organiseert PPV de Musketiers nog een aantal reguliere dressuur-wedstrijden. Ook vinden er diverse clinics plaats. Meer informatie of inschrijven via startlijsten.nl of facebook.

Meer berichten

Shopbox