Open Clubwedstrijd VAP Maas & Waal

  Sport

Bergharen - Menvereniging VAP Maas en Waal houdt zondag 15 juli een open clubwedstrijd op het terrein van Stal Cor Jansen aan de Stompendijk 4 in Bergharen. Ook als je geen lid bent, mag je meedoen. Deelnemers kunnen hun menkunsten testen bij de onderdelen Dressuur, Vaardigheid en Marathon. Aan één of twee (of alle) onderdelen meedoen, dat kan. Deelname is gratis (vol=vol).

Beschik je over een eigen aanspanning en ben je 10 jaar of ouder, dan mag je hieraan deelnemen. De voorwaarden zijn dat je zelfstandig je aanspanning kunt besturen en je moet beschikken over een groom (hulp achterop). Als je jonger bent dan 18 jaar dan moet je groom 16 jaar of ouder zijn. Een veiligheidshelm is verplicht en tijdens het onderdeel Marathon moet ook een bodyprotector gedragen worden. Veiligheidshelm en bodyprotector zijn tijdens die dag te leen.

Deelname aan de Open Clubwedstrijd is geheel vrijblijvend. Als je besluit om lid te worden, dan ben je dat voor 60 euro per jaar (inclusief lessen, ritten, clubwedstrijd en feestavond).

Meedoen aan de Open Clubwedstrijd of meer informatie over de vereniging? Kijk op www.vapmaasenwaal.nl.

Meer berichten