Bridget Lock, Anne van de Berg en Mexx Loeffen.
Bridget Lock, Anne van de Berg en Mexx Loeffen.

PPV De Musketiers levert kringkampioenen

  Sport

Druten - Zondag 8 juli was in Driel de laatste selectiedag voor dressuur en springen (op paard en pony). Ook leden van paard-en ponyvereniging De Musketiers uit Druten deden mee en met succes. Vier Musketiers werden kringkampioen en in totaal mogen zes combinaties naar de Gelderse Kampioenschappen die op 4 augustus (pony) en 10 augustus (paarden) in Steenderen worden verreden.

Bij de pony-dressuur werd Mexx Loeffen de onbetwiste kringkampioen met haar palomino Coco Chanel in de klasse B/D. Bridget Lock haalde het kampioenslint op met haar Forest Gump in de klasse L1/C. Bridget heeft ondanks haar jonge leeftijd, de smaak goed te pakken want met haar vorige pony Charlie heeft zij al meerdere kampioenschappen winnend afgesloten. In de klasse L2/D werd Anne van de Berg reserve-kringkampioen met haar pittige vos Nouska

Bij de paarden had Tessel van Gelder haar uitzending naar de kampioenschappen al veilig gesteld door op eerdere selectiewedstrijden haar Buenaventura, onder begeleiding van club-instructrice Ellen Stuart, naar een goede score te rijden in de klasse L1. De enige ruiter in het gezelschap, Wiebe Willemsen, werd met D’Artagnan kringkampioen in de klasse B springen bij de paarden en mag ook met zijn andere paard Wotan deelnemen aan de Gelderse Kampioenschappen in het L-springen.

Meer berichten