Unitas'28 overklast DVE Trajanus

  Sport

Wamel - Unitas'28 heeft haar eerste overwinning van dit nieuwe seizoen binnen. In de thuiswedstrijd tegen DVE Trajanus werd maar liefst een 6-1 zege geboekt in een wedstrijd waarin de thuisclub van begin tot het einde domineerde.

Na al enkele keren de 49-jarige Nijmeegse keeper op de proef te hebben gesteld, was het na ruim een kwartier spelen de goed spelende Stef Hendrikx die fraai de openingstreffer op zijn naam bracht. Toen Dirk-Jan van Verseveld, die deze middag ook weer eens zijn niet geringe techniek etaleerde, in de 40e minuut de 2-0 binnenprikte was het Shahin Roshanaie die zelfs op slag van rust er voor zorgde dat met een 3-0 voorsprong thee kon worden gedronken.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld met Unitas'28 als bovenliggende partij. Zo kon het gebeuren dat er rond de klok van 16.00 uur opnieuw twee Wamelse treffers te noteren vielen. Eerst was het Shahin die voor de 4-0 tekende en even later was het aanvoerder Tim van Kessel zelf die de 5-0 binnenkopte. In de slotfase, waarin Zidier Adams in de plek kwam van de goed spelende Stijn van Stippent en ook Stef Hendrikx een publiekswissel kreeg ten gunste van Bob Dikker, vielen er nóg twee doelpunten. De Nijmegenaren mochten de eer redden via Adil Hilal, 5-1. Hierna zorgde Shahin Roshanaie bij de laatste vrije trap (nadat de snelle Chiem Heijmen die zich vrij voor de keeper speelde onderuit werd getikt) met een fraai strak schot in de kruising voor de 6-1 eindstand.

Deze week staat de uitwedstrijd bij Niftrik op het programma en met dezelfde inzet en productiviteit behoort winst zeker weer tot de mogelijkheden. De aftrap op sportpark De Eik is om 14.30 uur.

Foto's: Sjaak Janssen

Meer berichten