Grasvolleybaltoernooi aan de Maas in Appeltern

  Sport

Appeltern - Volleybalvereniging Atalante houdt zaterdag 13 juli in samenwerking met de Maasfeesten een grasvolleybaltoernooi voor beginners en gevorderden. Het toernooi wordt gehouden op een speciaal hiervoor geprepareerde graslocatie aan de Maas in Appeltern. De wedstrijden starten om 10.00 uur en rond 17.00 uur zijn de winnaars bekend. Tijdens en na de prijsuitreiking kun je genieten van een breed aanbod van food-kramen, er is live-muziek en feest.

Inschrijven voor het toernooi is mogelijk in de categorieën Heren, Dames, Mix (maximaal 2 mannen) en Jeugd. Daarnaast kun je aangeven of je op het niveau Beginners of Gevorderden wilt meedoen. De teams bestaan uit minimaal 4 personen; er wordt met 4 tegen 4 gespeeld. Bij onvoldoende aanmelding kan de organisatie besluiten om poules samen te voegen. Je kunt je team tot 20 juni inschrijven, maar vol is vol!

Parkeren is geen probleem, dat kan op de speciaal ingerichte parkeerplaats. Ook voor douchemogelijkheden na de wedstrijden wordt gezorgd. Wie wil kan zelfs (met een eigen tent) blijven kamperen.

www.atalantehorssen.nl/maasfeestenvolleybal

Meer berichten