Jubileum SV Leones

  Sport

Beneden-Leeuwen - Het is deze zomer 90 jaar geleden dat enkele inwoners van Beneden-Leeuwen met hulp van de kapelaan een voetbalclub oprichtten. Het moeilijkste was nog het vinden van een geschikt sportterrein. Een weiland aan de Achterstraat, tegenwoordig Van Heemstraweg bood een goede start en de opening op zaterdag 20 juli 1929 werd dan ook groots gevierd. SV Leones was een feit. Inmiddels staat sv Leones sinds jaar en dag in de wijde regio sportief goed aangeschreven en speelt al sinds 1957 in de tweede klasse of hoger.

Het jubileum wordt gevierd van donderdag 13 t/m zondag 16 juni. Enkele activiteiten waarvoor opgave gewenst is, zijn de reünie en de brunch. Op vrijdagavond 14 juni is er vanaf 19.00 uur een reünie waarvoor alle leden en oud-leden worden uitgenodigd. Op de familiedag op zondag 16 juni is er voor belangstellenden een brunch. De kosten bedragen voor volwassenen 7,50 euro en voor kinderen tot 14 jaar 3,50 euro. Na de brunch is er een GPS speurtocht door het dorp, een Rad van Fortuin met prijzen waarvoor ter plaatse loten verkrijgbaar zijn, een Buikschuifbaan, springkussens, live muziek en meer. Entree en deelname familiedag gratis.

Opgave voor de reünie kan via reunie@sv-leones.nl en voor de brunch en gps puzzeltocht via brunch@sv-leones.nl Aanmelden kan tot 1 juni.

www.sv-leones.nl