Trumelo 1.
Trumelo 1. (Foto: )

Goede resultaten voor Trumelo

  Sport

Dreumel - Tafeltennisvereniging Trumelo sluit het voorjaarscompetitieseizoen feestelijk af. Trumelo 3 werd met overmacht kampioen in de vijfde klasse NTTB en Trumelo 1 volgde het goede voorbeeld door het kampioenschap te pakken in de eerste klasse. Voor het eerst in de geschiedenis van de club gaat Trumelo komend seizoen Promotiehoofdklasse spelen.

Waar het seizoen voor Trumelo 3 in de vorige competitieronde nog eindigde in mineur door degradatie van de vierde naar de vijfde klasse, werd dit seizoen duidelijk dat ze wel degelijk thuis horen in de vierde klasse. Team 3 werd met overmacht kampioen in de vijfde klasse en was zelfs één competitieronde voordat het seizoen afgelopen was al niet meer in te halen door de concurrentie. Op de eerste speelavond van de competitie kwamen de Dreumelse tafeltennissers op een 0-5 achterstand. Op karakter werd het na een indrukwekkende comeback nog 5-5. De rest van het seizoen werd er geen wedstrijd meer verloren waardoor het team met een straatlengte voorsprong kampioen werd.

Trumelo 1 begon dit seizoen uitstekend met vier overwinningen op rij. De vijfde wedstrijd werd een keiharde nederlaag maar Trumelo 1 raakte niet van de wijs. Er volgde een ijzersterke tweede competitiehelft maar om het kampioenschap naar Dreumel te brengen, moest er op de slotdag nog één puntje gehaald worden tegen de nummer twee van de eerste klasse, Hutaf uit Huissen. Met een 3-7 overwinning op tegenstander Hutaf werd ook nog revanche genomen voor de 2-8 nederlaag eerder dit seizoen.

Kennismaken met de tafeltennissport? Loop gerust eens binnen op donderdagavond tussen 20.30 en 22.30 uur in Den Hoender aan de Nieuwstraat 10 in Dreumel.

www.tafeltennisdreumel.nl

Meer berichten