Lewabo in play-offs Eredivisie Heren

  Sport

Beneden-Leeuwen - Lewabo Huisman Groep uit Beneden-Leeuwen, Life & Finance Spijkenisse, Suthwalda Sportverlichting.com en Nieuwerkerk maken samen uit wie zich tot landskampioen van de Eredivisie Heren mag kronen, de hoogste klasse van de competitie in het herentennis. De top vier van de reguliere competitie heeft zich geplaatst voor de play-offs, zaterdag 15 en zondag 16 juni bij regerend landskampioen T.C. Nieuwerkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het play-offs weekend start om 09.30 met een clinic van Jacco Eltingh voor de jeugd. Vervolgens stelt Eltingh rond 11.30 uur de teams voor waarna om 12.00 uur de wedstrijden beginnen. Ook op zondag starten de wedstrijden om 12.00 uur. De toegang is gratis.

De Eredivisie Heren is de hoogste klasse van de competitie in het herentennis, waaraan nationale en internationale topspelers deelnemen en waar tennisliefhebbers op een laagdrempelige wijze (gratis toegang tot het tennispark) kunnen genieten van toptennis op hoog niveau.

Technisch directeur Jacco Eltingh: "We willen de impact van het Nederlandse toptennis vergroten door structurele verbetering van de prestaties, daar werken we hard aan. Maar onze ambitie reikt verder dan dat. We zullen het hele jaar door op alle toptennis evenementen in Nederland meer tennisbeleving creëren voor de fans, zowel langs de baan als online. Met een grotere betrokkenheid van fans, spelers, tennisverenigingen en tennisscholen en het verbinden van onze partners en bedrijven kunnen we het enthousiasme voor tennis vergroten, zowel nationaal als regionaal. Tijdens de play-offs Eredivisie Heren zien we de beste tennissers van Nederland in actie, ook dat is toptennis en inspireert andere tennissers het beste uit zich zelf te halen. Kom langs en beleef het beste tennis van Nederland."

www.tennis.nl

Meer berichten

Nieuws uit Nijmegen

Meer nieuws uit Nijmegen >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten