De winnende familie Arnoud de Groot.
De winnende familie Arnoud de Groot. (Foto: )

Voetbaltoernooi voor families

  Sport

Balgoij - Op sportpark de Wissen in Balgoij vond zondag 9 juni het 45e Diosa familievoetbaltoernooi plaats. Zestien seniorenelftallen en achttien jeugdteams streden om de eer van beste voetbalfamilie van Balgoij, Nederasselt e.o. Winnaar werd de familie Arnoud de Groot. In een spannende finale werd de familie Van Rossum verslagen.

Ook voor het jeugdtoernooi was volop belangstelling. Bij de jeugd tot 10 jaar bleek de familie Van Rossum de sterkste te zijn en bij de jeugd tot 15 jaar ging de familie Albers 1 met de eer strijken. De sportiviteitsprijs ging naar de familie Willems 1.

Naast een hele dag kijken naar attractief voetbal was er volop gelegenheid om zich te vermaken. De oudere jeugd kon zich uitleven op een stormbaan, terwijl de jongeren zich op het luchtkussen konden wagen of zich konden laten schminken.

De prijsuitreiking werd traditioneel begeleid door de DIOSA familiemiss. Dit jaar was Margreet de Groot Miss DIOSA'. Door haar spontaniteit en enthousiasme werd de prijsuitreiking een ware happening.

Nadat de champagnekurken hadden geknald en het 'We are the Champions' had geklonken, wist feest-DJ 'Koen' er een ware happening van te maken.

Meer berichten