Logo maasenwaalkanter.nl

Goede seizoensstart voor Touché

  Sport

Dreumel - De teams van Touché zijn goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Donderdag 19 september speelde het volleybalteam Touché Dames 2 haar eerste wedstrijd van het seizoen en wel een uitwedstrijd tegen VoCASA Dames 10 uit Nijmegen. Dit was voor Touché Dames 2 de eerste wedstrijd als damesteam want vorig seizoen was het team nog Meiden A. Touché ging goed van start in de eerste set, ze dames scoorden veel punten en wonnen de set. De tweede en derde set liepen voor Touché niet zo lekker en werden gewonnen door VoCASA. De vierde set was erg spannend, de dames van Touché herpakten zich en wonnen de vierde set. Er kwam een vijfde set en die werd gewonnen door Touché met 9-15 te winnen.

Dames 1 speelde haar eerste wedstrijd van het seizoen in Groesbeek tegen Ikaros. De eerste twee sets waren voor Touché met 25-19. De 3e en 4e set was voor Ikaros. Ook hier moest een vijfde set de beslissing brengen. Daarin toonde Touché veerkracht en de set werd met 17-15 gewonnen en dus gingen de punten mee naar Dreumel.

Programma

Dames 1 speelt donderdag 26 september thuis om 20.00 uur tegen Gemini. Dames 2 speelt haar volgende wedstrijd op zaterdag 28 oktober om 15.30 uur tegen Pegasus.

Meer berichten