Logo maasenwaalkanter.nl


De heer Pruijn (links), burgemeester C. van Rhee-Oud Ammerveld en juridisch adviseur E. Peters (rechts). (Foto: H. van Cuijlenburg)
De heer Pruijn (links), burgemeester C. van Rhee-Oud Ammerveld en juridisch adviseur E. Peters (rechts). (Foto: H. van Cuijlenburg)

Cognitor verhuist naar Beneden-Leeuwen

  Zakelijk

West Maas en Waal - Het gaat goed met het Maas en Waalse bedrijfsleven. Alleen al in 2016 heeft gemeente West Maas en Waal 50 nieuwe ondernemingen verwelkomt. Ook bestaande ondernemers groeien en zijn op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte. Zo ook Cognitor, die verhuist van Wamel naar Beneden-Leeuwen.

Op de hoek van de rotonde aan het Zijveld in Beneden-Leeuwen vestigt zich eind 2018 Cognitor, een administratiekantoor nu nog gevestigd in Wamel. De nieuwe locatie is volgens eigenaar John Pruijn een toplocatie in het centrum van Beneden-Leeuwen, het is de toegangspoort van het dorp. Ook met het oog op de toekomst wil Pruijn graag een nieuw pand. Het pand wordt een representatieve entree van het dorp.

Bedrijfskavels te koop

Ook interesse in het vestigen in gemeente West Maas en Waal? Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris, Jaimy Hattu via tel (0487) 599 549 of jhattu@westmaasenwaal.nl.

Op de foto de heer Pruijn (links), burgemeester C. van Rhee-Oud Ammerveld en juridisch adviseur E. Peters (rechts). (Foto: H. van Cuijlenburg)

Reageer als eerste
Meer berichten